Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Ζωή για Τσίπρα: Έχει αχαλίνωτη επιθυμία να παραμείνει στην εξουσία

Νεα σφοδρή επίθεση στον Τσίπρα από την πρώην πρόεδρο της Βουλής
Κάλεσε τους πολίτες να διεκδικήσουν «εκλογές και αποκατάσταση της Δημοκρατίας» - Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υποστήριξε ότι «αυτή τη στιγμή δεν είμαστε μέσα στο ευρώ αλλά υπό το ευρώ»......


Νέα, σφοδρή προσωπική επίθεση σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι έχει υποκαταστήσει την λαϊκή εντολή με την αχαλίνωτη επιθυμία του να παραμείνει στην εξουσία.

«Οι πολίτες δεν έχουν άλλη επιλογή. Πρέπει να διεκδικήσουν εκλογές και αποκατάσταση της δημοκρατίας» είπε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Σε ερώτηση αν υποστηρίζει την λύση της εξόδου από το ευρώ η πρώην πρόεδρος της Βουλής είπε ότι «αυτή τη στιγμή δεν είμαστε μέσα στο ευρώ αλλά υπό το ευρώ. Είναι εργαλείο υποταγής και όχι νόμισμα».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε επίσης ότι η Ελλάδα πρέπει να συγκρουστεί και με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και πρόσθεσε ότι η χώρα μας βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τις χώρες της Αφρικής που δεν πέρασαν ποτέ από την φάση της ανάπτυξης.

Αναφερόμενη στην έκθεση του ΔΝΤ που χαρακτηρίζει ως απολύτως μη διαχειρίσιμο το ελληνικό χρέος, η πρώην πρόεδρος της Βουλής υποστήριξε ότι ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης είχε προσπαθήσει να την εμποδίσει για να μην έρθει στην επιτροπή αλήθειας για το χρέος ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας. «Πρέπει λοιπόν να μας πουν τώρα ποιους εξυπηρετούν, όχι μόνο από το ξένο, αλλά και από το εγχώριο πολιτικό σύστημα». 

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου