Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Κυκλοφορούσε ελεύθερος με καταδίκη για 20 χρόνια

Ο φυγόποινος εντοπίστηκε στην Καστοριά από αστυνομικούς της Ασφάλειας....

Σαν... κύριος εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ένας 45χρονος Έλληνας, παρά την πολύ βαριά ποινή που του είχε επιβληθεί μετά την καταδίκη του για υπεξαίρεση και πλαστογραφία με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας, η οποία μάλιστα ήταν τελεσίδικη!

Ο φυγόποινος εντοπίστηκε στην Καστοριά από αστυνομικούς της Ασφάλειας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η απόφαση που του επέβαλε ποινή κάθειρξης 20 ετών και 5ετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, που έδωσε εντολή να οδηγηθεί στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή του.

*** Στην Πάτρα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και ένας 39χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για απόπειρα κλοπής, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 17 μηνών.

*** Στην Άρτα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν μία 37χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας για κλοπές, με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου