Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Λάρισα: Στο αγρόκτημα φύλαγαν ένα κιλό χασίς και λαθραίο καπνό

Στην κατοχή των δυο υπόπτων κατασχέθηκαν συνολικά οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 37,8 γραμμαρίων, μία ζυγαριά και ένας τρίφτης κάνναβης.....

Με μια οργανωμένη επιχείρηση στα σπίτια δυο Ελλήνων ηλικίας 51 και 64 χρόνων και στο αγρόκτημα ιδιοκτησίας του πρώτου έξω από τη Λάρισα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυψαν πάνω από ένα κιλό χασίς, λαθραίο καπνό και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Στην κατοχή των δυο υπόπτων κατασχέθηκαν συνολικά οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 37,8 γραμμαρίων, μία ζυγαριά, ένας τρίφτης κάνναβης, πέντε τυποποιημένες συσκευασίες με καπνό βάρους 250 γραμμαρίων χωρίς την ειδική ταινία φορολόγησης, 27 φυσίγγια τυφεκίου φλόμπερ και 2.680 ευρώ που θεωρούνται ως προερχόμενα από τις πωλήσεις του χασίς. 

Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Με μικροποσότητα χασίς συνελήφθη στην Ορεστιάδα από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 23χρονος Έλληνας, αλλά κατά την έρευνα που έγινε στη συνέχεια στην κατοικία του, βρέθηκε και άλλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 89,8 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας και του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου