Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Κιλκίς: Τα βάζα στην κουζίνα ήταν γεμάτα χασίς

Δίπλα στη ρίγανη, το θυμάρι και τα άλλα μπαχαρικά φύλαγε βάζα γεμάτα… χασίς στην κουζίνα του σπιτιού του, ένας 73χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς....

Δίπλα στη ρίγανη, το θυμάρι και τα άλλα μπαχαρικά φύλαγε βάζα γεμάτα… χασίς στην κουζίνα του σπιτιού του, ένας ηλικιωμένος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς οι οποίοι είχαν δεχθεί σχετικές πληροφορίες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην κατοικία του 73χρονου υπόπτου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε ότι οκτώ από τα γυάλινα βάζα στην κουζίνα περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 758 γραμμαρίων και κατασχέθηκαν. Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

*** Μόλις είδε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να τον πλησιάζουν για να τον ελέγξουν στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, πέταξε στο έδαφος δύο νάιλον συσκευασίες ένας 36χρονος Έλληνας. Όμως, συνελήφθη άμεσα, καθώς διαπιστώθηκε ότι περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 16,2 γραμμαρίων. Ο δράστης, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν δύο κινητά και 55 ευρώ, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Έρευνες στο σπίτι και το ποιμνιοστάσιο ενός 46χρονου στην περιοχή της Αταλάντης έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Λοκρών και ανακάλυψαν τμήματα δενδρυλλίου κάνναβης και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 82 γραμμαρίων σε κατάσταση αποξήρανσης, καθώς και συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης και έναν πλαστικό τρίφτη με υπολείμματα χασίς. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου