Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Κοζάνη: Αντιστάθηκε αλλά συνελήφθη ο χασισοκαλλιεργητής

Στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν 61 ρίζες ύψους ως 50 εκατοστών, 60 κορμοί δενδρυλλίων κάνναβης, επίσης 681,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 256 γραμμάρια φύλλων κάνναβης, δυο τρίφτες με υπολείμματα χασίς, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, τρία μπουκάλια με υγρό λίπασμα, πλήθος σπόρων κάνναβης και 24 τυποποιημένες συσκευασίες καπνού στις οποίες αποθήκευε τα ναρκωτικά.....

Έδωσε μάχη με τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που εισέβαλαν στο σπίτι του σε περιοχή της Κοζάνης το απόγευμα της Παρασκευής ένας 52χρονος για τον οποίο υπήρχαν στοιχεία ότι καλλιεργούσε μεγάλη χασισοφυτεία, αλλά τελικά δεν απέφυγε τις χειροπέδες.

Ο δράστης είχε ήδη «ξεπατώσει» τη φυτεία, αλλά είχε κρατήσει 61 ρίζες ύψους ως 50 εκατοστών και 60 κορμούς δενδρυλλίων κάνναβης. Μαζί με αυτά, στην κατοικία του βρέθηκαν κατά την έρευνα 681,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 256 γραμμάρια φύλλων κάνναβης, δυο τρίφτες με υπολείμματα χασίς, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, τρία μπουκάλια με υγρό λίπασμα, πλήθος σπόρων κάνναβης και 24 τυποποιημένες συσκευασίες καπνού στις οποίες αποθήκευε τα ναρκωτικά.

Ακόμη, κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια με λάμες μήκους ως 13 εκατοστών και ένας μπαλτάς με λάμα 8,5 εκατοστών, που στοίχισαν στον 52χρονο την επιπλέον κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων, πέραν αυτών των κακουργηματικού χαρακτήρα που άσκησε σε βάρος του ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Πήγη:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου