Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Ένταση στη δίκη - «Πώς μου μιλάς έτσι;» είπε ο επιχειρηματίας

Το φραστικό επεισόδιο προκλήθηκε όταν ο  συνήγορος ενός εκ των βασικών κατηγορουμένων ρώτησε τον  Μιχάλη Λεμπιδάκη, από πού ενημερώθηκε για τους ρόλους των υπολοίπων κατηγορουμένων.....

Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο στην πολύκροτη δίκη για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Ο επιχειρηματίας ολοκλήρωσε σήμερα την κατάθεσή του, κρατώντας την ίδια στάση, χωρίς δηλαδή να δίνει συγκεκριμένες πληροφορίες και στοιχεία για τους ρόλους των κατηγορουμένων στην απαγωγή, γεγονός που είχε σχολιαστεί και τις προηγούμενες ημέρες, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα της Κρήτης.

Το φραστικό επεισόδιο και η ολιγόλεπτη διακοπή της δίκης, προκλήθηκε όταν ο δικηγόρος Διονύσης Βέρρας, συνήγορος ενός εκ των βασικών κατηγορουμένων, που δεν έχουν ομολογήσει τη συμμετοχή τους στην απαγωγή, ρώτησε τον  Μιχάλη Λεμπιδάκη, από πού ενημερώθηκε για τους ρόλους των υπολοίπων κατηγορουμένων.

Η απάντηση του επιχειρηματία ότι ενημερώθηκε «από τις εφημερίδες», προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δικηγόρου, ο οποίος διερωτήθη πώς είναι δυνατόν για μία τόσο σοβαρή υπόθεση η ενημέρωση να γίνεται από όσα γράφονται στα μέσα ενημέρωσης, και τον Μιχάλη Λεμπιδάκη να απαντά «πώς μου μιλάτε έτσι;».

Το δικαστήριο διέκοψε για να εκτονωθεί η ένταση.

Πηγή: ekriti.gr

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου