Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Φθιώτιδα: Εξιχνιάστηκε ληστεία ηλικιωμένης έπειτα από οκτώ χρόνια

Η ληστεία είχε γίνει ξημερώματα στις 30 Σεπτεμβρίου του 2010 και οι εισβολείς είχαν αρπάξει χρήματα, διάφορα κοσμήματα και ένα κινητό.....

Μπορεί να άργησε, αλλά σήμανε η «καμπάνα» της δικαιοσύνης για έναν από τους δράστες της ληστείας που είχε γίνει πριν από οκτώ (!) ολόκληρα χρόνια, με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της οποίας στη Στυλίδα είχαν εισβάλει δυο κακοποιοί και την είχαν ακινητοποιήσει με την απειλή μαχαιριού. 

Η ληστεία είχε γίνει ξημερώματα στις 30 Σεπτεμβρίου του 2010 και οι εισβολείς είχαν αρπάξει χρήματα, διάφορα κοσμήματα και ένα κινητό. Οκτώ χρόνια μετά, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ταυτοποίησαν ως έναν από τους δράστες έναν 33χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία από κοινού και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας. Τα στοιχεία ταυτότητας του συνεργού του ερευνώνται ακόμη.

*** Στη Σπάρτη, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εξιχνίασαν την ληστεία που είχε γίνει στις 3 Δεκεμβρίου στο σπίτι μιας ηλικιωμένης, από δυο νεαρούς οι οποίοι την ακινητοποίησαν γρονθοκοπώντας την και είχαν αρπάξει διάφορα χρυσαφικά άγνωστης αξίας. Στο πλαίσιο της έρευνας ταυτοποιήθηκε ένας 19χρονος Έλληνας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση του άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργού του και για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες επιθέσεις με θύματα ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου