Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Άρτα: Χειροπέδες και στο τελευταίο μέλος μεγάλης σπείρας ναρκωτικών

Με τη σύλληψη του 27χρονου αλλοδαπού έκλεισε ο κύκλος των συλλήψεων για το κύκλωμα που είχε εμπλακεί σε περισσότερες από 1.500 αγοραπωλησίες χασίς και κοκαΐνης....

Με τη σύλληψη ενός 27χρονου αλλοδαπού από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Άρτα, έκλεισε ο κύκλος των συλλήψεων για το κύκλωμα που είχε εμπλακεί σε περισσότερες από 1.500 αγοραπωλησίες χασίς και κοκαΐνης σε περιοχές της Άρτας και της Πρέβεζας.

Ήταν το τελευταίο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που παρέμενε ασύλληπτο, αλλά εντοπίστηκε σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που είχε εκδώσει σε βάρος του η ανακρίτρια Άρτας, στην οποία θα οδηγηθεί για να απολογηθεί. Στις 30 Νοεμβρίου, είχαν συλληφθεί ο 25χρονος Έλληνας «εγκέφαλος» της σπείρας και άλλα έξι μέλη της ηλικίας 57, 26, 29, 19, 26 και 24 χρόνων, όλοι Έλληνες.

Όπως διαπιστώθηκε, τα μέλη της οργάνωσης είχαν βγάλει παράνομο κέρδος άνω των 90.000 ευρώ από τις πάνω από 1.500 αγοραπωλησίες ναρκωτικών. Στα σπίτια, τους επαγγελματικούς και υπαίθριους χώρους και σε ένα σκάφος που είχαν αγοράσει με τα κέρδη και κατασχέθηκε μαζί με τέσσερα αυτοκίνητα, ένα Ι.Χ. φορτηγό και μια μοτοσικλέτα, βρέθηκαν συνολικά τρία κιλά και 210,11 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 30,88 γραμμάρια κοκαΐνης, εξοπλισμός για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης, ένας φορητός πομποδέκτης, ζυγαριές ακριβείας και 4.705 ευρώ.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου