Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Να κοινωνήσουμε με τις αξίες της Φιλαλληλίας, της Αλληλεγγύης, της Αγάπης

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Σταμ. Κάρμαντζη για την Εορτή των Χριστουγέννων
Η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης που πλησιάζει μεταφέρει διαχρονικά ένα μήνυμα Αναγέννησης, Ζωής και Δημιουργίας. Ας ακολουθήσουμε το ανέσπερο Φως του Άστρου και ας σταθούμε ταπεινά μπροστά στη φτωχική Φάτνη της Βηθλεέμ προσκυνώντας τη Γέννηση του Λυτρωτή της Ανθρωπότητας.....


Σε μια περίοδο ταραγμένη με πολλές δυσκολίες όπως αυτή που διανύουμε, η Γέννηση του Χριστού είναι χαρμόσυνο άγγελμα για «ἐπὶ γῆς εἰρήνη ἐν ἀνθρώποις εὐδοκία».

Οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων που πλησιάζουν ας είναι μια ευκαιρία για όλους και όλες να πλησιάσουμε τον διπλανό μας, να κοινωνήσουμε με τις αξίες της Φιλαλληλίας, της Αλληλεγγύης, της Αγάπης.  Ας είναι μια ευκαιρία να σταθούμε κοντά σε όσους και όσες  το έχουν ανάγκη.

Στις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μας, στη Χίο, τις Οινούσσες και στα Ψαρά, εκφράζω από την καρδιά μου τις θερμές ευχές μου για Καλά Χριστούγεννα, εκπλήρωση των προσωπικών και οικογενειακών πόθων τους.

Μια ξεχωριστή σκέψη και ευχές αφιερώνονται στους ναυτικούς μας στα πέλαγα του κόσμου που ταξιδεύουν, αλλά και όπου και αν βρίσκονται,  στους ξενιτεμένους συμπατριώτες μας, και στα στρατευμένα παιδιά που υπηρετούν στο νησί μας.Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Σταμάτης Κάρμαντζης

Αντιπεριφερειάρχης Χίου

πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου