Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν εκτέλεσαν δύο ηγετικά στελέχη του Ισλαμικού Κράτους

Στην επαρχία Νανγκαρχαρ
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο τοπικοί ηγέτες του ISIS αρχικά συνελήφθησαν από τους αντάρτες των Ταλιμπάν και εκτελέστηκαν με την κατηγορία της δολοφονίας πολιτών και μαχητών των Ταλιμπάν.....


Οι αντάρτες των Ταλιμπάν εκτέλεσαν δύο σημαντικούς ηγέτες του Ισλαμικού Κράτους στο Χορασάν στην επαρχία Νανγκαρχαρ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο τοπικοί ηγέτες του ISIS αρχικά συνελήφθησαν από τους αντάρτες των Ταλιμπάν και εκτελέστηκαν με την κατηγορία της δολοφονίας πολιτών και μαχητών των Ταλιμπάν.

Η επαρχιακή κυβέρνηση στο Νανγκαρχάρ επιβεβαίωσε επίσης την εκτέλεση των δύο ηγετών του ISIS.

Μια δήλωση του τμήματος μέσων μαζικής ενημέρωσης της κυβέρνησης Νανγκαρχάρ, έλεγε ότι οι δύο ηγέτες του ISIS εκτελέστηκαν στην περιοχή Μπάτι Κοτ.

Η δήλωση πρόσθεσε ότι ένας από τους νεκρούς ηγέτες του ISIS, ονομαζόταν Καντίρ, ήταν υπεύθυνος για μια ομάδα πενήντα μαχητών και συνελήφθη στην περιοχή Μπατι Κοτ όπου και εκτελέστηκε λίγο μετά τη σύλληψή του.

Ο άλλος ηγέτης του ISIS που κρατήθηκε και εκτελέστηκε από τους αντάρτες των Ταλιμπάν αναγνωρίστηκε ως ο διοικητής Νάσιρ, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή Μπμάντ Ντάρα.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση της Νανγκαρχάρ, οι δύο ηγέτες του ISIS συμμετείχαν στη δολοφονία δεκάδων ντόπιων και αντάρτων των Ταλιμπάν.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου