Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

"Δεν φταίει η ΔΕΗ για τις διακοπές στην ηλεκτροδότηση"

Ο αναπληρωτής Δ/ντής του ΑΣΠ Χίου διευκρινίζει ότι το εργοστάσιο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε ισχύ και το πρόβλημα ξεκίνησε από το δίκτυο
Διευκρινίσεις για τις τελευταίες διακοπές στην ηλεκτροδότηση έδωσε πριν λίγο ο αναπληρωτής Δ/ντής στον Αυτόνομο Σταθμό Παραγωγής Ηλεκτρικού Ρεύματος στη Χίο, Γιώργος Τσατσαρώνης, αποποιούμενος των όποιων ευθυνών για τις διακοπές που έγιναν το διάστημα από 3 Δεκεμβρίου και έπειτα, με εξαίρεση, όπως είπε, την χθεσινή από τις 5.23 μ.μ. έως και 5.36 μ.μ., που προκλήθηκε από βλάβη σε μια μονάδα του εργοστασίου......


Η συγκεκριμένη διακοπή στην ηλεκτροδότηση έγινε σε 6 μονο γραμμές, είπε ο κ. Τσατσαρώνης ο οποίος επεσήμανε ότι με κανέναν τρόπο δεν συνδέονται οι εργασίες σε ηλεκτρολογικά στοιχεία που γίνονται, εδώ και καιρό, στο εργοστάσιο με τις προηγούμενες ή με τη χθεσινή διακοπή.

Επί της ουσίας έδειξε για τις προηγούμενες διακοπές προς την κατεύθυνση του ΔΕΔΔΗΕ (δηλ. προς τον διαχειριστή του δικτύου).

Τέλος, διευκρίνισε ότι στον ΑΣΠ έχουν υπερεπάρκεια ισχύος για να καλύψουν τις ανάγκες (ακόμα και κατά τη διάρκεια των εργασιών συντήρησης).

Πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου