Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Κρήτη: Κτηνοτρόφος ξήλωσε πανάκριβη μεμβράνη από λιμνοδεξαμενή

Θέλοντας να «ντύσει» το ποιμνιοστάσιό του, ένας κτηνοτρόφος ξήλωσε μια μεμβράνη από λιμνοδεξαμενή στα Χανιά – Προκάλεσε φθορές χιλιάδων ευρώ....

Για να «ντύσει» το ποιμνιοστάσιό του ένας αδίστακτος 49χρονος κτηνοτρόφος, έφτασε στο σημείο να ξηλώσει μια τεράστια μεμβράνη βάρους 300 κιλών και ιδιαίτερα μεγάλης αξίας από την λιμνοδεξαμενή της περιοχής Χρυσοσκαλίτισα του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά, όπου χρησιμοποιούνταν για στεγανοποίηση!

Ο δράστης προκάλεσε στην λιμνοδεξαμενή φθορές πολλών χιλιάδων ευρώ, αλλά δεν πρόλαβε να χαρεί την «επιτυχία» του, καθώς ταυτοποιήθηκε άμεσα από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Κισσάμου, αναζητήθηκε και εντοπίστηκε στην περιοχή Φαλάσαρνα, όπου συνελήφθη και η κλεμμένη μεμβράνη βρέθηκε στο ιδιόκτητο ποιμνιοστάσιό του.

Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που του απήγγειλε κατηγορίες για διακεκριμένη κλοπή και φθορά, ενώ η προανάκριση που συνεχίζεται εξετάζει το ενδεχόμενο να ήταν ο ίδιος που είχε αποπειραθεί και το 2011 να κλέψει την ίδια μεμβράνη, αλλά δεν τα είχε καταφέρει.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου