Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Λέσβος: Μετανάστες έσπασαν ΑΤΜ και έκαναν διαρρήξεις

Ένας 32χρονος σε αμόκ ξέσπασε στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης - Εξιχνιάστηκαν δύο διαρρήξεις από τον περασμένο Μάιο....

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά παρανομίας στη Λέσβο με δράστες μετανάστες που φιλοξενούνται σε διάφορες δομές. Στη Μυτιλήνη ένας 32χρονος αλλοδαπός κατελήφθη από αμόκ και ξέσπασε σε ένα… ΑΤΜ τράπεζας!

Ο νεαρός συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μετά από καταγγελία υπαλλήλων του υποκαταστήματος, αλλά δεν εξήγησε για ποιο λόγο προκάλεσε ζημιές στο μηχάνημα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση φθορών και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

*** Στο μεταξύ, μετά από αρκετούς μήνες εξιχνιάστηκαν την Ασφάλεια Μυτιλήνης δύο διαρρήξεις που είχαν γίνει τον περασμένο Μάιο και τον Σεπτέμβριο σε επιχειρήσεις στις περιοχές Μόρια και Θερμή, απ’ όπου είχαν κλαπεί τσιγάρα, συσκευασίες καπνού και στιγμιαία λαχεία αξίας άνω των 17.000 ευρώ!

Στο πλαίσιο της προανάκρισης ταυτοποιήθηκε ως δράστης από τα αποτυπώματά του ένας 25χρονος μετανάστης, ο οποίος είχε τρυπώσει στις επιχειρήσεις παραβιάζοντας τα παράθυρα. Τα κλοπιμαία δεν βρέθηκαν και εκτιμάται ότι ο νεαρός τα πούλησε σε άλλους αλλοδαπούς. Ο 25χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία για κλοπή που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου