Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις καταγγελίες Καμμένου για τους δικαστές ζητά η ΝΔ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «φωτογράφισε ευθέως την κυρία Βασιλική Θάνου», λένε από την Πειραιώς.....

Να εξηγήσει ο Αλέξης Τσίπρας τι εννοούσε ο μέχρι πρότινος συνεταίρος του στην κυβέρνηση Πάνος Καμμένος μιλώντας για «κυρίες συμβούλους του κ.Τσίπρα που λένε στους δικαστές “άστο αυτό για παρακάτω”», ζητά με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Από το βήμα της Βουλής, κατά την χθεσινή συζήτηση για την Συμφωνία των Πρεσπών, ο κύριος Καμμένος είπε την φράση αυτή, ενώ και σήμερα, μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6», άφησε υπόνοιες για την λειτουργία της Δικαιοσύνης.

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί ούτε να παριστάνει ότι δεν άκουσε, ούτε να σιωπά. Καλείται άμεσα να εξηγήσει τι εννοούσε ο κ. Καμμένος» καταλήγει η ανακοίνωση, που παράλληλα καλεί και τον Πάνο Καμμένο να εξηγήσει αναλυτικά όσα γνωρίζει. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:
Ο κατά τον κ. Τσίπρα αναντικατάστατος κ. Καμμένος από το βήμα της βουλής προέβη χθες σε μια σοβαρότατη καταγγελία που επιβεβαιώνει την προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης απευθείας από το Μαξίμου, όπως καταγγέλλει εδώ και χρόνια η ΝΔ. 

Μιλώντας για «κυρίες συμβούλους του κ.Τσίπρα που λένε στους δικαστές “άστο αυτό για παρακάτω”», φωτογράφισε ευθέως την κ. Βασιλική Θάνου υπονοώντας ότι μεθοδεύει τις δικαστικές υποθέσεις σύμφωνα με τις επιθυμίες του πρωθυπουργού.

Η σοβαρότατη αυτή καταγγελία χρήζει άμεσης εισαγγελικής παρέμβασης. Ο κ. Τσίπρας που βρίσκεται στη βουλή δεν μπορεί ούτε να παριστάνει ότι δεν άκουσε, ούτε να σιωπά. Καλείται άμεσα να εξηγήσει τι εννοούσε ο κ. Καμμένος, όπως και ο μέχρι πρότινος συνεταίρος του να πει όλα όσα γνωρίζει και για τις ύποπτες παραιτήσεις εισαγγελέων τις οποίες επίσης κατήγγειλε.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου