Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Κωνσταντοπούλου: Θέλουν να περάσουν τη συμφωνία γιατί τους πιέζουν ΗΠΑ – Γερμανία και ΕΕ – Είναι προϊόν συναλλαγής

«Δυστυχώς η Δικαιοσύνη ελέγχεται από την κυβέρνηση», ανέφερε η κυρία Κωνσταντοπούλου, καθώς όπως υποστήριξε αναφερόμενη στις καταγγελίες Κοτζιά – Καμμένου για χρηματισμό, «αν είχαμε ανεξάρτητη Δικαιοσύνη θα έπρεπε να έχει κινητοποιηθεί»....

«Προϊόν συναλλαγής» χαρακτήρισε τη συμφωνία των Πρεσπών, η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι «θέλουν να περάσουν τη συμφωνία γιατί τους πιέζουν ΗΠΑ - Γερμανία και ΕΕ». 

«Αυτό που έγινε, ήταν μπροστά στα μάτια του Ελληνικού λαού μια συναλλαγή. Το ίδιο έγινε και στα Σκόπια. Έχουμε μια οργιώδη διαδικασία», τόνισε η κυρία Κωνσταντοπούλου και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα σε ντιμπέιτ. 

«Καλώ ξανά τον κύριο Τσίπρα να έχουμε ένα ντιμπέιτ για τη Συμφωνία των Πρεσπών για τα μνημόνια, για το Μάτι, για ότι θέλει», ανέφερε. 

Όπως είπε «αυτή η συμφωνία εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ, των Αμερικανών της ΕΕ και όχι τα δικά μας».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε «πολιτικό γυρολόγο» τον Σπύρο Δαννέλη, τονίζοντας ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει την πλειοψηφία για να περάσει τη συμφωνία των Πρεσπών. 

«Δυστυχώς η δικαιοσύνη ελέγχεται από την κυβέρνηση», ανέφερε η κυρία Κωνσταντοπούλου, καθώς όπως υποστήριξε αναφερόμενη στις καταγγελίες Κοτζιά – Καμμένου για χρηματισμό, «αν είχαμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη θα έπρεπε να έχει κινητοποιηθεί». 

Τέλος η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», επαναδιατύπωσε το αίτημά της για δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεσπών.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου