Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Η βασιλόπιτα των Χαλκούσων της Αττικής

Εξαιρετική  επιτυχία  σημείωσε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Χαλκουσίων Αττικής Χίου......

Πραγματοποιήθηκε Κυριακή  20 Ιανουαρίου 2019 , στο Ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ στην Γλυφάδα. Με την μαζική συμμετοχή των μελών και των φίλων του συλλόγου και Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη Νέου Δ.Σ.
Οπως αναφέρεται σε ανκοίνωση του Συλλόγου: "Ευχαριστούμε τους χωριανούς μέλη του Συλλόγου, τους φίλους, τους Ναυάρχους Σταύρο Μιχαηλίδη και Ιωάννη Βοριά. Από  τους Πυργούσους την πρόεδρο ΜΑΡΙΑ ΜΠΡΗ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ και την κόρη της Κυριακή. Την  Πρόεδρο του Ζυφιά Ελευθερία Σγουράκη Αττικής.Τους Βαβυλούσους Αττικής. 
Την  εκπρόσωπο  Της Ο.Χ.Σ.Α Μαριάνθη Ξύδα. Την εκπρόσωπο της Ένωση Κριτών Ελευσίνας Εμμανουήλ Αποκορονιωτάκη. Τον Μάρκο Σαμοθράκς από το τοπικό συμβούλιο του Νέου Φαλήρου που έχει έδρα ο σύλλογος, και πάντα είναι μαζί μας σε όλες τις εκδηλώσεις.
Τον Ιερέα συγχωριανό Πατήρ Δημήτριο Μπάτση Προϊστάμενο στον ιερό ναό Αγίου Νείλου του Πειραιά που ευλογεί κάθε χρόνο την Βασιλόπιτα μας.
Ευχαριστούμε  τον χορηγό  Ποτοποιία  Στουπάκη  για την προσφορά ποτών προς τον Σύλλογο. Και  όλους  τους  ανώνυμους  που  τίμησαν  με  την  παρουσία τους.
Καλή χρονιά και του  Χρόνου να είμαστε καλά .

πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου