Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Τσάι και... βοήθεια σε πάνω από 350 οικογένειες

Πάνω από 350 άπορες οικογένειες θα περιμένουν τα Χριστούγεννα το πακέτο του τοπικού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο θα ετοιμαστεί χάρη και στη συμμετοχή πολιτών σε δράσεις όπως αυτή που προγραμματίζεται την Κυριακή. Δεν είναι άλλη από το καθιερωμένο «τσάι» που θα γίνει στις 5.30 μ.μ. στο κέντρο «Χάραμα» στο Κοντάρι, με είσοδο 12 ευρώ......

Όπως είπε στην «Α» η Νίκη Ρυθιανού, η κρίση έχει χτυπήσει πολλούς νέους ανθρώπους, ανάμεσά τους και οικογένειες που ο άλλος δεν μπορεί να φανταστεί ότι αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα επειδή τυγχάνει να έχουν ένα καλό σπίτι ή ένα αυτοκίνητο. «Όμως ούτε τα τούβλα του σπιτιού μπορούν να φάνε, ούτε να πουλήσουν το ΙΧ στις σημερινές εξευτελιστικές τιμές. Εμείς φροντίζουμε να βοηθούμε ανθρώπους που πρώτα έχουμε διασταυρώσει την αλήθεια των λεγομένων τους και παράλληλα έχουμε διαπιστώσει ότι δεν λαμβάνουν αντίστοιχη βοήθεια από αλλού», τόνισε η κα Ρυθιανού η οποία αναφέρθηκε επίσης στην ενίσχυση που έχει ο Ερυθρός Σταυρός από δωρητές στους οποίους απευθύνεται.
Για την εκδήλωση της Κυριακής να σημειώσουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται προσκλήσεις από την κα Νίκη Ρυθιανού  (Τηλ.: 2271042317, Γωνία Απλωταριάς και Αγελάστου).

Πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου