Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Σπίρτο ο... Κατρούγκαλος

Επιτέλους το κατάλαβαν. Με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γ. Κατρούγκαλου, εξαιρέθηκαν από το μέτρο περικοπής της σύνταξής τους, οι συνταξιούχοι ναυτικοί, που διδάσκουν στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, συνεπώς από την Παρασκευή τα ναυτικά μαθήματα σ' αυτές πραγματοποιούνται κανονικά......

Αυτό θα ισχύσει για τη φετινή χρονιά, ανέφερε σε συνέντευξή του στο Ράδιο «Α» ο Αργύρης Χατζελένης, Πρόεδρος του Παγχιακού Συλλόγου Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού, που είναι και ένας εκ των δύο συνταξιούχων – πλοιάρχων που επέστρεψαν στην ΑΕΝ Πλοιάρχων Οινουσσών την Παρασκευή μετά από την παραπάνω εξέλιξη. Όπως είπε, το σημαντικό είναι ότι οι σχολές, ειδικά εκείνη στις ακριτικές Οινούσσες, παραμένουν ανοιχτές και στο πρακτικό κομμάτι, που αφορά την αναπλήρωση των χαμένων διδακτικών ωρών, κυρίως για τους πρωτοετείς που πρέπει να τελειώσουν εγκαίρως την εξεταστική για να μπορέσουν να κάνουν και την πρώτη 6μηνη θαλάσσια υπηρεσία τους, θα συναποφασιστεί σε σύσκεψη του εκπαιδευτικού προσωπικού αν θα χρειαστεί να γίνουν μαθήματα απογευματινές ώρες.
Στην ΑΕΝ Οινουσσών παραμένει κενή η θέση του καθηγητή πληροφορικής, η οποία, όπως είπε ο κ. Χατζελένης, ίσως να προκηρυχθεί και σήμερα.

Πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου