Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Τουλάχιστον ένας, να μας... φυλάει στη Φάρκαινα


Με 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη μεταξύ των οποίων η πρόσληψη ενός εξωτερικού συνεργάτη επόπτη – συντηρητή για το γήπεδο της Φάρκαινας από 01-11-2016 έως 31- 10-2017 καθώς και η εξέταση του αιτήματος που υπέβαλε η Μεταβατική Δομή Φιλοξενίας Μετάδραση για χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων Δ. Σταδίου για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα θα συνεδριάσει αύριο Τρίτη στις 2 μ.μ. στο Δημαρχείο το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου του Δήμου.
«Πρέπει να βρούμε έναν συντηρητή – πολυτεχνίτη ο οποίος θα είναι και ηλεκτρολόγος και υδραυλικός και επιστάτης και υπεύθυνος για την καθαριότητα του κέντρο ότι της Φάρκαινας», ανέφερε σε συνέντευξή του στο Ράδιο «Α» ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Παντελής Καμπούρης, λέγοντας ότι δυστυχώς και σ’αυτό τον καινούργιο χώρο δεν λείπουν οι φθορές και ζημιές στα μηχανήματα των γυμναστηρίων και τις παιδικές χαρές. Όσο για τις μπασκέτες, που ήταν οι πρώτες που καταστράφηκαν, έχουν αντικατασταθεί με βαρέου τύπου, οπότε δύσκολα θα ξαναπέσουν.
Αναφορικά με τη χρήση του γηπέδου από ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, τόνισε ότι η απόφαση επί του αιτήματος της «Μετάδρασης» προφανώς δε θα διαφέρει από τα όσα είχαν αποφασιστεί προ καιρού και σε αίτημα της ΜΚΟ ΝRC, δηλαδή χρήση του γηπέδου παρουσία υπευθύνων, συνοδών – γυμναστών, προσκόμιση ιατρικών βεβαιώσεων και κατάλληλη ενδυμασία, ότι ισχύει και όλες τις άλλες ομάδες που χρησιμοποιούν το χώρο.

Πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου