Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Στην κόντρα ΣΥΡΙΖΑ- Γ. Παπαδόπουλου και η ΝΟΔΕ

Θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ αντιδημάρχου Παιδείας Γ. Παπαδόπουλου και τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον αποκλεισμό έργων σχολικών κτιρίων από το ΕΣΠΑ, παίρνει η ΝΟΔΕ Χίου με ανακοίνωση της ρίχνοντας ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για αυτή την εξέλιξη......


Η Ν.Ε. του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ κατάφερε για ακόμη μια φορά να αποδείξει την τεράστια ευθύνη της για την σημερινή κατάντια του τόπου μας. Αφορμή αυτή τη φορά η ανέγερση σχολικών κτηρίων  με τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ. Χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς καμία ενημέρωση επί του θέματος, εξέδωσαν ανακοίνωση βάλλοντας κατά πάντων, αφήνοντας φυσικά έξω απο το κάδρο τους εαυτούς τους. Τώρα που οι "σύντροφοι" βρίσκονται στην εξουσία, τα παπούτσια της πορείας, που σε άλλες εποχές μετρούσαν χιλιόμετρα για ψύλλου πήδημα, πλέον έχουν μπει στην ντουλάπα, υποτασσόμενοι στις επιθυμίες του ηγέτη τους, ακόμα και για ζητήματα μείζονος σημασίας για το νησί μας, όπως η ανέγερση διδακτηρίων. Στην κρίσιμη οικονομική συγκυρία που βρισκόμαστε, αντί να προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα (των Ελλήνων φορολογούμενων) απο παντού, απορρίπτουν προτάσεις που θα έφερναν οικονομικό όφελος αλλά κυρίως θα ωφελούσαν την Χιώτικη κοινωνία, η οποία θα αποκτούσε μοντέρνα και σύγχρονα σχολικά κτίρια.

Ο Χιώτικος λαός αξίζει μεγαλύτερης σοβαρότητας και ειλικρίνειας. Οι πολιτικές σας φέρνουν πολλές δεκαετίες πίσω τον τόπο μας. Η συμφωνία αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας είναι η λύση.

Πηγή:www.politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου