Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Περίσσευμα θράσους έχει ο ΣΥΡΙΖΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΔΕ ΧΙΟΥ
Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο άρα και ποιος έχει την ευθύνη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον τόπο με το προσφυγικό, "υπενθυμίσει" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ η ΝΟΔΕ Χίου με ανακοίνωση της, με αφορμή την τελευταία δημόσια τοποθέτηση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για τη Σούδα.....


"Ο  ΣΥ.ΡΙΖ.Α Χίου έχει ξεπεράσει πλέον κάθε μέτρο θράσους και έχει απολέσει κάθε ίχνος σοβαρότητας!!!. Έφτασε στο σημείο να εγκαλεί όλους τους τοπικούς φορείς για το χάος και τις απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν στους τόπους διαμονής των προσφύγων-μεταναστών!!.Τους θυμίζουμε λοιπόν ότι εδώ και δύο περίπου χρόνια μας κυβερνούν οι ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΑΝ.ΕΛ γιατί τελευταία κάνουν πως δεν το θυμούνται!!Ο κόσμος όμως γνωρίζει ποιοι είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της μεγέθυνσης και της όξυνσης του προβλήματος. 

Αυτοί, λοιπόν, που εξαρχής δημιούργησαν το πρόβλημα, τώρα το μεταφέρουν εξ ολοκλήρου στις πλάτες των τοπικών κοινωνιών, τις οποίες προσπαθούν να καταστήσουν συνενόχους στις τραγικές και επιπόλαιες ενέργειές τους. Επιπλέον φτάνουν στο σημείο να κατηγορούν αυτούς που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις τραγικές συνέπειες της αδιαφορίας και της ανικανότητας τους!!!

Το θράσος όμως έχει όρια, όπως και οι αντοχές και ανοχές των πολιτών. Και αυτά τα έχουν εξαντλήσει προ πολλού. Πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν", αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ Χίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου