Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Το γιορτινό παζάρι της "Κιβωτού"

Η Κιβωτός του Κόσμου- Αιγαίου διοργανώνει παζάρι με σκοπό την ενίσχυση των δράσεων της στις 30 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Χίου (στη γωνία απέναντι από το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο), ώρες 11-2 και 5- 8......

Οπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο τύπου:
"Στην Κιβωτό του Κόσμου- Αιγαίου έχουν βρει καταφύγιο 30 παιδιά και υποστηρίζονται 55 οικογένειες σε ανάγκη από την τοπική κοινωνία.
Σας καλούμε όλους να περάσετε και να δείτε τις χειροτεχνίες και τα γλυκίσματα που φτιάχτηκαν με αγάπη από τα παιδιά και τους εθελοντές μας και να ενισχύσετε με την εθελοντική σας συνεισφορά τις δράσεις μας. Στην έκθεσή μας θα βρείτε δωράκια για όλους τους αγαπημένους σας, χειροποίητα γούρια, γλυκίσματα σε κεραμικές εορταστικές συσκευασίες, κουμπαράδες διακοσμημένους στο χέρι, κάρτες, κεριά με άρωμα μαστίχας, πλεκτά σκουφάκια και πορτοφόλια, μαρμελάδες κα.
Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα Regina και την κ. Μονιούκα για την επιμέλεια της διακόσμησης του περιπτέρου, για τα είδη που προσέφερε για να διατεθούν για την ενίσχυση της Κιβωτού, καθώς και για το σερβίτσιο που θα κληρωθεί μέσα από τα νούμερα των αποδείξεων των δυο ημερών του bazaar. Επίσης, ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Avon και την εκπρόσωπό της στη Χίο κ. Τόπακα Αγγελική για τη διάθεση προϊόντων που επίσης θα κληρωθούν και για προϊόντα που δόθηκαν ως δώρα στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου- Αιγαίου." 


Πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου