Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

«Μάγε μάγε είσαι εδώ»; από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου και τον Όμιλο Φεγγουδάκη

Μια παράσταση αφιερωμένη στα παιδιά με τίτλο «Μάγε, μάγε είσαι εδώ»; την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Ελληνικό Κάστρο» από τον ταχυδακτυλουργό Doro και τις νεράιδες του.....



Η παράσταση θα έχει ελεύθερη είσοδο και θα προσφερθεί κέρασμα από το ξενοδοχείο.

Η εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση του ομίλου Φεγγουδάκη και της Περιφερειακής ενότητας Χίου με τη συνεργασία των: . Θεόδωρου Μαυρογιάννη,  Βάσως Κριτάκη, Άννας Κλαδιά και Μαρίας Κατσαφάρου, που επίσης παίρνουν μέρος στην παράσταση.  

Επίσης για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης βοήθησαν οι: Ντόρα Κρομμύδα («Νεραϊδόκαστρο»), Μαριάννα Νικολοπούλου, Αγγελική Ζάχου, καθώς και η Μητρόπολη Χίου , ο Ερυθρός Σταυρός, ο σύλλογος Τριτέκνων, η Κιβωτός και ο αντιδήμαρχος Χίου Γ.Παπαδόπουλος.  

Για τα παιδιά και τους συνοδούς τους που δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο για το ξενοδοχείο, η μεταφορά τους θα γίνει με αυτοκίνητα που θα διαθέτει η Περιφερειακή Ενότητα Χίου και ως εκ τούτου θα πρέπει να βρίσκονται στο κτήριο της Π.Ε. Χίου την Πέμπτη στις 11 παρά τέταρτο το πρωί.

Επιμέλεια – Επικοινωνία : Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Χίου, 22713 50549 κ. Βάσω Κριτάκη και 22713 50565 κ. Θεοδώρα Πολιτάκη.

Πηγή:www.politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου