Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Θεοδωράκης για δήθεν παζάρια για υπουργείο: Ζήτησα πάρκινγκ και 2 τενεκέδες λάδι

Με τρολάρισμα απάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ρεπορτάζ που τον φέρει να ενεπλάκη σε μυστικό παζάρι για θέση στο Επικρατείας της ΝΔ και υπουργείο.....

Με σκωπτική διάθεση διέψευσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ρεπορτάζ εφημερίδας που τον φέρει να έκανε μυστικά παζάρια με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη και ζήτησε θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ και υπουργείο 

Ο κ. Θεοδωράκης πρόσθεσε, ότι πέραν των.. θέσεων, στο μυστικό παζάρι ζήτησε «και 1 μόνιμη θέση πάρκινγκ στην Πειραιώς και 2 ντενεκέδες λάδι από το κτήμα στο Ακρωτήρι», και τόνισε ότι δεν παζαρεύονται όλα στη ζωή. 

Αναλυτικά, στην ανάρτησή του ανέφερε:

«Το ρεπορτάζ στη "Νέα Σελίδα" έχει σοβαρά κενά. Στο μυστικό παζάρι ζήτησα και 1 μόνιμη θέση πάρκινγκ στην Πειραιώς και 2 ντενεκέδες λάδι από το κτήμα στο Ακρωτήρι. Αχ... Κάποιοι δεν μπορούν να ξεφύγουν απ τις παλιές σελίδες. ΔΕΝ παζαρεύονται όλα στη ζωή, κύριοι!».


Το ρεπορτάζ στη "Νέα Σελίδα" έχει σοβαρά κενά. Στο μυστικό παζάρι ζήτησα και 1 μόνιμη θέση πάρκινγκ στην Πειραιώς και 2 ντενεκέδες λάδι από το κτήμα στο Ακρωτήρι. Αχ... Κάποιοι δεν μπορούν να ξεφύγουν απ τις παλιές σελίδες. ΔΕΝ παζαρεύονται όλα στη ζωή, κύριοι!
35 people are talking about this
πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου