Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Πάτρα: 42χρονος καλλιεργούσε στο υπόγειο διαμέρισμά του υδροπονική κάνναβη

Στο αυτοσχέδιο εργαστήριο καλλιεργούνταν 20 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με τον υπόλοιπο εξοπλισμό......

Το ανήλιαγο υπόγειο διαμέρισμα ενός 42χρονου Έλληνα στην Πάτρα δεν χρειαζόταν το φυσικό φως της ημέρας για να φέρει σε πέρας τις... ιδιαίτερες γεωργικές ασχολίες του, καθώς είχε εγκαταστήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα για να καλλιεργεί χασίς με την υδροπονική μέθοδο.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν ενημερωθεί για τις παράνομες δραστηριότητες του ενοίκου, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο υπόγειο τα ξημερώματα της Δευτέρας και ανακάλυψαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο ήταν στημένα τέσσερις λαμπτήρες πυρακτώσεως, μια ανακλαστική επιφάνεια έκτασης έξι τετραγωνικών μέτρων, δυο μοτέρ εξαερισμού και ένα ψηφιακό θερμόμετρο. 

Στο αυτοσχέδιο εργαστήριο καλλιεργούνταν 20 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με τον υπόλοιπο εξοπλισμό. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου