Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Καταδίωξη για «ραλίστα» που τράκαρε αυτοκίνητα στην Κρήτη

Ο δράστης χτυπούσε με το αγροτικό του όσα οχήματα βρέθηκαν δίπλα του προκαλώντας φθορές και, αφού εμβόλισε αυτό των νοσηλευτών που πήγαιναν για βάρδια στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, έσπασε όλα τα τζάμια με την βουκολική του ράβδο....

Περισσότερο από μισή ώρα κράτησε η περιπετειώδης καταδίωξη ενός 29χρονου με αγροτικό φορτηγάκι 4Χ4, ου κατατρόμαξε τους διερχόμενους οδηγούς τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Βόρειο Οδικό άξονα Κρήτης, όπου εμβόλισε ένα αυτοκίνητο με τρεις νοσηλευτές με το θηριώδες 4χ4 αγροτικό του και στη συνέχεια το χτυπούσε με μανία με την κατσούνα του.

Ο δράστης χτυπούσε με το αγροτικό του όσα οχήματα βρέθηκαν δίπλα του προκαλώντας φθορές και, αφού εμβόλισε αυτό των νοσηλευτών που πήγαιναν για βάρδια στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, έσπασε όλα τα τζάμια με την βουκολική του ράβδο.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός, αλλά κάθε φορά που τον πλησίαζαν τα περιπολικά επιτάχυνε με αποτέλεσμα να τον καταδιώξουν επί 40 λεπτά, ώς τις 6.30 τα ξημερώματα που ακινητοποιήθηκε στην είσοδο του Καλού Χωριού Μονοφατσίου.

Προηγουμένως, δεν δίστασε να εμβολίσει ακόμα και το περιπολικό των αστυνομικών, ενώ έκανε σαν αγρίμι ακόμη και στα κρατητήρια! Μάλιστα, στην κατοχή του βρέθηκε και ένα μαχαίρι. Σε βάρος του νεαρού «νταή», ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου άσκησε δίωξη για πλήθος παραβάσεων του Κ.Ο.Κ., απείθεια, αντίσταση και παράνομη οπλοκατοχή και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου