Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Ομόφωνο «Όχι» Στη Δημιουργία Πιάτσας Ταξί Στο Λιμάνι

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ
Ομόφωνα αρνητική ήταν η απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής για δημιουργία μόνιμης πιάτσας ταξί έξω από το Τελωνείο της Χίου, αίτημα το οποίο κατέθεσε το σωματείο των επαγγελματιών οδηγών την προηγούμενη εβδομάδα.......

Όπως τονίζουν οι οδηγοί παρότι υπάρχει προειδοποιητική σήμανση ότι ο συγκεκριμένος χώρος, κατά τις ώρες απόπλου και κατάπλου των πλοίων χρησιμοποιείται ως πιάτσα ταξί, πολλές φορές καταπατάται με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες οδηγοί να μη βρίσκουν χώρο για στάθμευση.
Μάλιστα πρότειναν παράλληλα με τη δημιουργία πιάτσας και την κατασκευή στεγάστρου κάτι που εξαρχής θεωρήθηκε δύσκολη υπόθεση από τον πρόεδρο του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου Μ. Μπελέγρη.
Τα επιχειρήματα των οδηγών ταξί φαίνεται ότι δεν έπεισαν τον Λιμενάρχη Χ. Φραγκιά που πρώτος εισηγήθηκε αρνητικά λέγοντας ότι οι ανάγκες τους εξυπηρετούνται επαρκώς με την υφιστάμενη κατάσταση.
Παρότι εκφράστηκαν αντιρρήσεις από την πλευρά του συμβούλου Γ. Ζώα τελικά η απόφαση ήταν ομόφωνα αρνητική.
Έτσι οι οδηγοί ταξί θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον χώρο μπροστά από το Τελωνείο ως πιάτσα ταξί μία ώρα πριν την άφιξη των πλοίων της γραμμής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου