Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Ψέμματα Και Εξαπάτηση Από ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ Για Τους Αναγκαστικούς Συνεταιρισμούς


Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή την έκδοση του ΦΕΚ 1240/27-04-2016 σχετικά με την κατάργηση της αναγκαστικότητας του Συνεταιρισμού Σάμου, δηλωσε:
"Η κατάργηση της αναγκαστικότητας πρόκειται και για «έγκλημα εκ προμελέτης» και εσκεμμένη εξαπάτηση της Βουλής από ΣΥΡΙΖΑ, διότι η άμεση εκδοση σχετικής αποφασης δεν ειπώθηκε στην συζήτηση του Ν/Σ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ο Υπουργός απέκρυψε ότι ήταν ειλλημένη απόφαση η άρση της αναγκαστικότητας των Συνεταιρισμών και ότι είχαν ήδη δεχθει τις πιέσεις των Θεσμών. Θυμίζω ότι η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε το νομοσχέδιο και κατέθεσε σχετική τροπολογία διάσωσης των αναγκαστικών συνεταιρισμών στηριζόμενη στην πρόταση της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου.
Στην ομιλία μου στη σχετική Επιτροπή και την Ολομέλεια στηρίζοντας αυτή την τροπολογία, την οποία συνυπέγραψαν πολλοί συνάδελφοι, όπως ο κ. Γ Κασσαπίδης (Τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής), ο κ. Γ Βλάχος (εισηγητής ΝΔ) και η κα. Α. Ασημακοπούλου (Τομεάρχης Οικονομίας) είχα εξηγήσει και αποκαλύψει τις προθέσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, που απλά δεν είχαν ακόμη μία φορά το πολιτικό θάρρος να πουν την αλήθεια.
Η Νέα Δημοκρατία κράτησε ξεκάθαρη στάση, ενώ δε μπορούμε να πούμε το ίδιο για το ΣΥΡΙΖΑ και τους Υπουργούς του, οι οποίοι πρέπει να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους απέναντι στους Χιώτες."

Πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου