Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Με Έκτακτη Πτήση Της Olympic Air Η Άφιξη Του Αγίου Φωτός Στη Χίο

Με ειδική μη εμπορική πτήση της Aegean Air θα μεταφερθεί στη Χίο το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου η άφιξη του Αγίου Φωτός στη Χίο.......

Συνολικά, η AEGEAN και η Olympic Air θα μεταφέρουν το Άγιο Φως σε 17 προορισμούς.
Τα αεροσκάφη, τα οποία θα αναχωρήσουν αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής από τα Ιεροσόλυμα, θα επιχειρήσουν προς τρεις διαφορετικούς γεωγραφικούς τομείς και συγκεκριμένα: Ένα προς Αιγαίο, ένα προς Ιόνιο και ένα προς Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν πτήσεις αποκλειστικά και μόνο για την μεταφορά του Αγίου Φωτός προς: Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Μύκονο, Σάμο, Κω, Χίο, Μυτιλήνη, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη και Λήμνο. Η επιλογή των πιο πάνω προορισμών έγινε σύμφωνα με την πληθυσμιακή κάλυψη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας και σε συνδυασμό με την ώρα άφιξης της αποστολής από τα Ιεροσόλυμα, η προγραμματισμένη ώρα άφιξης στον τελευταίο προορισμό για κάθε τομέα, θα είναι κατά προσέγγιση από τις  21:30 έως και τις 22:20.
Στη Χίο η πτήση Α36002 θα φθάσει στις 20:43 αφού προηγουμένως και συγκεκριμένα στις 20:10 προσγειωθεί στη γειτονική Σάμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου