Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Λήστεψε ηλικιωμένη και διέρρηξε 14 σπίτια στην Καβάλα

Δεν δίσταζε να χρησιμοποιήσει βία αν τον έπαιρναν είδηση
Εφιάλτες είχε προκαλέσει στους κατοίκους των χωριών της Καβάλας η δράση ενός νεαρού διαρρήκτη
Εφιάλτες είχε προκαλέσει στους κατοίκους των χωριών της Καβάλας η δράση ενός νεαρού διαρρήκτη, που δεν δίσταζε να χρησιμοποιήσει βία αν τον έπαιρναν είδηση! Η... περιοδεία του 26χρονου Έλληνα στις κοινότητες της περιοχής ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο και κράτησε ως τις αρχές Δεκεμβρίου......



Στο διάστημα αυτό, διέρρηξε 14 σπίτια στα χωριά Χρυσοχώρι, Μοναστηράκι, Χαϊδευτό, Κεραμωτή και Πηγές της Καβάλας, αλλά δεν βρήκε σε όλα κάτι αξίας. Από τις επτά επιτυχημένες διαρρήξεις που έκανε, αποκόμισε συνολικά μετρητά ύψους περίπου 1.700 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα. Όμως, όταν εισέβαλε στις 21 Νοεμβρίου στην κατοικία μιας 71χρονης, την βρήκε μπροστά του, την χτύπησε και την κλείδωσε στο σπίτι παίρνοντας κατά την διαφυγή του το κλειδί της εξώπορτας μαζί με δύο ηλεκτρονικές συσκευές!

Η παράνομη δραστηριότητα του νεαρού κακοποιού εξιχνιάστηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Νέστου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, ληστεία και παράνομη κατακράτηση, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Ο 26χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται καθώς θεωρείται πιθανό να έχει διαπράξει πολύ περισσότερες διαρρήξεις.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου