Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Νεαρός οδηγός χτύπησε πεζό και τον λήστεψε στις Σέρρες

Το απόγευμα της Τρίτης
Μετά από κινητοποίηση των αστυνομικών, ο νεαρός ληστής εντοπίστηκε, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος.....

Περικυκλωμένος από αστυνομικούς της Ασφάλειας βρέθηκε ένας νεαρός που οδηγούσε το αυτοκίνητό του στους δρόμους της πόλης των Σερρών το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς τον είχαν ταυτοποιήσει ως δράστη μιας ληστείας που είχε γίνει το απόγευμα της προηγούμενης μέρας!


Ο 19χρονος είχε πλησιάσει με το ίδιο όχημα έναν 43χρονο πεζό κάτοικο της πόλης, του είχε επιτεθεί και τον είχε ακινητοποιήσει με την χρήση σωματικής βίας. Έπειτα, είχε αρπάξει από τις τσέπες του 250 ευρώ και ένα κινητό και είχε τραπεί σε φυγή με το αυτοκίνητο. Όμως, το θύμα είχε συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας και τον είχε δώσει στην Αστυνομία.

Μετά από κινητοποίηση των αστυνομικών, ο νεαρός ληστής εντοπίστηκε, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες επιθέσεις.

πηγη:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου