Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Ένας στους δέκα συμπολίτες προσέφυγε το 2017 σε δημοτικές προνοιακές δομές!

Δυστυχώς πλούσιος είναι ο απολογισμός των δομών Πρόνοιας του Δήμου Χίου για το 2017, με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Γιώργο Παπαδόπουλο, να αναφέρει ότι το συνολικό ποσό που διατέθηκε στον συγκεκριμένο τομέα από ευρωπαϊκούς, εθνικούς, αλλά και δημοτικούς πόρους, έφτασε στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ οι συμπολίτες μας τους οποίους συνέδραμαν με οποιονδήποτε τρόπο οι δημοτικές προνοιακές δομές (Κέντρο Κοινότητας......
Κοινωνικά Φαρμακείο και Παντοπωλείο, Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών, χρηματικά ποσά σε εμπερίστατους πολίτες), έφτασαν τους 4.500!

“Όταν αναλάβαμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο ήταν κλειστό για 5 μήνες και το τμήμα Πρόνοιας είχε 5 υπαλλήλους. Τώρα δίνουμε ανά δίμηνο τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στόχος μας για το 2018 είναι να διπλασιαστεί η ποσότητα των προϊόντων και από το 2ο εξάμηνο του χρόνου να γίνεται διανομή τους κάθε μήνα, οι εργαζόμενοι στην Πρόνοια είναι 20, οι περισσότεροι επαγγελματίες ψυχικής υγείας, ενώ από εκεί που δεν υπήρχε κανείς τώρα έχουμε και 3 κοινωνικούς λειτουργούς”, ανέφερε ο Γ. Παπαδόπουλος.

πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου