Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Καμένα Βούρλα: Πλήρωσε... «χρυσές» τις μπανάνες η ηλικιωμένη

Μπήκαν στο σπίτι της
Η ηλικιωμένη σταμάτησε το πρωί της Τετάρτης το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν δυο πλανόδιοι τσιγγάνοι για να αγοράσει τις μπανάνες και δεν της βγήκε σε καλό........

Λαχτάρησε να φάει μπανάνες, μια ηλικιωμένη γυναίκα στα Καμένα Βούρλα, αλλά δεν φανταζόταν ότι θα της στοίχιζαν τόσο ακριβά! Οι πλανόδιοι πωλητές που είχαν σταματήσει έξω από το σπίτι της αναγκάζοντάς τη να βγει έξω για να ψωνίσει, βρήκαν ευκαιρία να τρυπώσουν μέσα!


Η ηλικιωμένη σταμάτησε το πρωί της Τετάρτης το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν δυο πλανόδιοι τσιγγάνοι για να αγοράσει τις μπανάνες. Όσο εκείνη διάλεγε τσαμπί με τον έναν από τους πωλητές να την κρατάει απασχολημένη, ο δεύτερος βρήκε την ευκαιρία να μπει στο σπίτι της χωρίς να τον πάρει είδηση και να αρπάξει τις οικονομίες της, ύψους περίπου 500 ευρώ!

Όταν επέστρεψε στο σπίτι η ηλικιωμένη, διαπίστωσε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά. Το ίδιο, όμως, είχαν κάνει και οι... δράστες! Έτσι, ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως αναζητήσεις, αλλά το λευκό βαν με τα φρούτα και τους δυο επιβάτες δεν εντοπίστηκε παρά τις εκτεταμένες έρευνες. 

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου