Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Ρόδος: Κρατούσε ημερολόγιο για τις πωλήσεις κοκαΐνης!

Βρήκαν όλα τα παραστατικά
Οι αρχές συνέλαβαν 27χρονο Αλβανό που διακινούσε κοκαΐνη
Όσες αποδείξεις χρειάζονταν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για να τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί έναν 27χρονο Αλβανό που διακινούσε κοκαΐνη στη Ρόδο, τις βρήκαν στα… λογιστικά κιτάπια που κρατούσε για τις συναλλαγές του και τα ποσά που αποκόμιζε από τις πωλήσεις.....


Μαζί με το σημειωματάριο με τις χειρόγραφες σημειώσεις του νεαρού αλλοδαπού, στο σπίτι του βρέθηκαν και παραστατικά ταχυμεταφοράς χρημάτων που συμπληρώνουν το παζλ της προανάκρισης. Ακόμη, πέντε συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 56.6 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και 220 ευρώ και ο 27χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για αποθήκευση και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και παράνομη διαμονή στη χώρα.

Στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Μεσολογγίου ένας 39χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν 3,3 γραμμάρια ηρωίνης οι οποίες κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου