Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Σπείρα διέρρηξε δυο καταστήματα στο Αίγιο

Άκαρπο το ανθρωποκυνηγητό από τις Αρχές
Διέρρηξαν με σιδερένια σκύλα την πόρτα ενός καταστήματος αθλητικών ειδών και άρπαξαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που είχε μέσα 100 ευρώ.....

Άκαρπο απέβη το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας, για να συλλάβουν την σπείρα διαρρηκτών που «χτύπησε» δυο καταστήματα μέσα σε λίγα λεπτά στην ευρύτερη περιοχή.


Οι πέντε δράστες που φορούσαν κουκούλες για να κρύβουν τα χαρακτηριστικά τους και γάντια για να μην αφήνουν αποτυπώματα, έδρασαν πρώτα στο Αίγιο όπου διέρρηξαν με σιδερένια σκύλα την πόρτα ενός καταστήματος αθλητικών ειδών και άρπαξαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που είχε μέσα 100 ευρώ.

Αμέσως μετά, διέφυγαν με αυτοκίνητο και πήγαν στην κοινότητα Λαμπίρι του Αιγίου όπου, με το ίδιο εργαλείο, διέρρηξαν ένα πρατήριο υγρών καυσίμων και πήραν και από αυτό το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που είναι άγνωστο πόσα χρήματα περιείχε. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος αγνώστων.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου