Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Πάνω από 8.500 επισκέφθηκαν την "Παιχνιδοχώρα"

Δελτίο Τύπου
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις της “Παιχνιδοχώρας”, που διοργάνωσε ο Όμιλος Εταιρειών Τσάκος, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εορτών, στις εγκαταστάσεις του στη Χίο......


Η “Παιχνιδοχώρα” πραγματοποιήθηκε από 22 έως και 24 Δεκεμβρίου 2017, με ελεύθερη είσοδο για όλους και μια σειρά από παιδικές δραστηριότητες και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ξετρέλαναν μικρούς και μεγάλους. Τα παραδοσιακά έθιμα της Χίου και των Καρδαμύλων, όπως κατασκευή παραμάτας, κάλαντα και χοροί, συνδυάσθηκαν με επιτυχία με στοιχεία της σύγχρονης εποχής, όπως ήταν η ζωντανή σύνδεση με τον Άγιο Βασίλη μέσω σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν πλούσια εδέσματα με ζεστά ροφήματα, δώρα, μουσική, ζωγραφική προσώπου, κλόουν και ταχυδακτυλουργικά κόλπα, εργαστήριο ομορφιάς, επίδειξη πολεμικών τεχνών και πολλά άλλα. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν επίσης, ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Καρδαμύλων, ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος «ΛΕΩΝ ΑΛΛΑΤΙΟΣ», η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χίου και ο Χορός Ψαλτών Χίου.

Το εορταστικό τριήμερο ολοκληρώθηκε με μία απίστευτη συναυλία με όλους τους ήρωες των ΧΑΝΑΖΟΟ, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης για την ημέρα εκείνη ανέλαβαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασσάλος.

Η συμμετοχή υπήρξε μαζική και η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε το όριο των 8.500.

Επισυνάπτονται φωτογραφίες 

πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου