Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Από περιφερειακό καρφί για … Αίπος

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Βροντάδου έρχεται να ικανοποιήσει η Π.Ε. Χίου, εντάσσοντας στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2018 πρόταση που υποβλήθηκε από τον Παντ. Μπουγδάνο για μελέτη διασύνδεσης του περιφερειακού δρόμου της πόλης με το Αίπος.......


Όπως εξήγησε ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης, πρόκειται για ένα έργο που είχε συζητηθεί και παλαιότερα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια μελέτη. «Ουσιαστικά μιλάμε για την παράκαμψη του Βροντάδου και τη σύνδεση του 3ου τμήματος του Περιφερειακού κατευθείαν με τις στροφές του Αίπους και την Εθνική Χίου – Βολισσού. Είναι μία μελέτη σημαντική, που θα είναι ευχή να τη δούμε να υλοποιείται μέσα στο 2018, παρέχοντας κυκλοφοριακή ανάσα στον ήδη βεβαρημένο Βροντάδο», δήλωσε ο κ. Κάρμαντζης.

«Στη μελέτη προφανώς δεν θα δοθούν «συντεταγμένες». Στόχος είναι να εξεταστούν εναλλακτικά σενάρια και ακόμα καλύτερα αν θα υποδειχθεί οδοποιητικό έργο που θα διαγράφει τις στροφές του Αίπους για όσους θέλουν να κινηθούν προς βορά», υποστηρίζει ο Παντ. Μπουγδάνος, ικανοποιημένος που έπειτα από καιρό εισακούστηκε μια πρόταση την οποία υποβάλλει εδώ και χρόνια.

πηγή:www.politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου