Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Κώστας Τσακός: Υπάρχει πολυκατοικία 45 χρόνων

Τι γίνεται με το θέμα του πετρελαίου θέρμανσης στις πολυκατοικίες;
Ο Κώστας Τσακός από το κατάστημα «Λύσεις» είναι μάλλον ο πλέον αρμόδιος να μας διαφωτίσει αφού διαχειρίζεται σήμερα το σύνολο σχεδόν των πολυκατοικιών.....

Πετρέλαιο, όπως και πέρσι θα βάλει λιγότερο από 1/3 αφού οι ένοικοι δεν συμφωνούν, καθώς και ένας να δηλώσει αδυναμία πληρωμής ή δεν πρέπει να μπεί πετρέλαιο ή να επωμισθούν την δική αποχή οι υπόλοιποι.
Το πρόβλημα όμως είναι αλλού, σύμφωνα με τον Κ. Τσακό.
Δεν συζητάμε μας είπε για τα κοινόχρηστα, είναι ένας καθημερινός πονοκέφαλος και αγώνας δρόμου, που δείχνει ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα, με το άλλο το σοβαρότερο για μένα πρόβλημα, τις επισκευές στις πολυκατοικίες, που είναι πιά επιτακτικές αφού έπρεπε να έχουν γίνει… χθες. Σημειώστε ότι υπάρχει πολυκατοικία σήμερα 45 χρόνων και πολλές πλησιάζουν την ηλικία αυτή. Συνεπώς οι επισκευές είναι πλέον επιβεβλημένες για την ασφάλεια τους. Εδώ όμως δεν μιλάμε για 50-100 ευρώ κοινόχρηστα που φτύνουμε αίμα να τα μαζέψουμε μιλάμε για χιλιάδες ευρώ, που δεν έχει να δώσει κανείς. Αρα, κατέληξε ο Κ. Τσακός, κάνουμε μπαλώματα πάνω στα μπαλώματα και κάποια στιγμή θα το βρούμε μπροστά μας, φοβάμαι με άσημα αποτελέσματα.

πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου