Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Κυριάκο, έχουμε την απαίτηση…

Είναι επόμενο, πρόεδρε της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και πιθανέ μελλοντικέ πρωθυπουργέ, ότι οι κόλακες θα σκιστούν να σε υπηρετήσουν. Θα σε ωθήσουν να φορέσεις στολή εκστρατείας, από εκείνη που ζορίζεται στο ευτραφές σώμα του Πάνου Καμμένου, να στείλεις κι εσύ κανένα μήνυμα διαβεβαίωσης από καμιά βραχονησίδα του νησιού μας, να συγκλονιστεί ο Σουλτάνος......
Κι εκείνος θα διατάξει τη γάτα Αγκύρας του να στάξει κανένα δάκρυ…

Κυριάκο Μητσοτάκη, ένα μέρος από όσους επέλεξαν να μείνουν στη χώρα προσμένουν ως λύση σωτηρίας μια δική σου εκλογή. Πίστεψαν και σε προηγούμενους κι η αντοχή πια εξαντλείται. Οι νησιώτες της «πρώτης γραμμής» ουδόλως θα ενθουσιαστούν αν σε δουν να χαιρετάς πάνω απ’ το βάθρο της παρέλασης. Θέλουν να σε ακούσουν να βεβαιώνεις ότι:

αντιλαμβάνεσαι τους πολλαπλούς κινδύνους και θα ξηλώσεις την σημερινή ακατανόητη κυβερνητική στρατηγική στο προσφυγικό.
θα δεσμευτείς για εφαρμογή σε κάθε νόμο μιας ενδεχόμενης κυβέρνησης σου της θεσπισμένης στο Σύνταγμα νησιωτικής ιδιαιτερότητας.
θα αποδείξεις του λόγου το αληθές φέρνοντας εσύ προσωπικά στη Βουλή θέμα για τη μη κατάργηση των μειωμένων φορολογικών συντελεστών στα νησιά.
Όλα τα υπόλοιπα, για τη φορολογία, την ανεργία, τις επενδύσεις, είναι κι αυτά μέρος του προβλήματος μας αλλά, υποθέτουμε, θα τα αναλύσεις κι από αλλού. Εδώ, στη Χίο, οι απαιτήσεις είναι συγκεκριμένες κι η καθαρότητα στην απάντηση τους θα κρίνει το Σάββατο  την επιτυχία της επίσκεψης σου. 

πηγή:www.politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου