Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Να συμμαζέψει τον αντιδήμαρχο καλεί η ΛΑ.Σ. τον Μανώλη Βουρνού

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Παπαδόπουλο, καθώς με νέα ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη ζητά από τον Μανώλη Βουρνού να τον... συμμαζέψει.....


«Εάν δεν γνωρίζαμε την περίπτωση του δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου κ. Παπαδόπουλου, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για επικίνδυνα φαινόμενα Ακροδεξιάς φασιστικής στροφής στη δημοτική αρχή Βουρνού.

Επειδή όμως στην πολιτική ζωή και δράση δε χωράει το ακαταλόγιστο, ούτε προσωπικές απόψεις, ακραίες και φασιστικές από τους έχοντες θέσεις ευθύνης, γυρνώντας μας στην εποχή του ‘50 με τα κονσερβοκούτια και έκτακτα στρατοδικεία, καλούμε τη δημοτική αρχή και τον ίδιο το δήμαρχο, αν δεν μπορούν να αποπέμψουν τον αντιδήμαρχο τους, τουλάχιστον να τον συμμαζέψουν.

Ασχέτως της συντηρητικής - συστημικής της ιδεολογίας, διαθέτει πολιτική αξιοπρέπεια με όσα έχει δείξει τουλάχιστον μέχρι τώρα, που ο κ. Παπαδόπουλος πλήττει ανεπανόρθωτα και παρασύρει και την ίδια στον κατήφορο του.

Σε κάθε περίπτωση ο χιώτικος λαός βγάζει τα συμπεράσματα του και φυσικά, τα γραπτά μένουν για τον ιστορικό του μέλλοντος όπως και η στάση ενός εκάστου», αναφέρει η ΛΑ.Σ. στην ανακοίνωσή της. 

πηγή:www.politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου