Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Δράμα: 79χρονος σκότωσε διαρρήκτη χρυσοχοείου!

Στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος
Ο επιχειρηματίας είδε τον δράστη που επιχειρούσε να παραβιάσει την πόρτα και τότε άρπαξε μια κυνηγετική καραμπίνα και τον πυροβόλησε....


Στα κρατητήρια της Ασφάλειας Δράμας οδηγήθηκε ένας ηλικιωμένος αργυροχρυσοχόος ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ ένα νεαρό την στιγμή που προσπαθούσε να διαρρήξει το κατάστημά του, το οποίο βρίσκεται κάτω από το σπίτι του!


Η τραγωδία συνέβη στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος της Δράμας στις 4.30 τα ξημερώματα, όταν ο 79χρονος επιχειρηματίας αντιλήφθηκε θορύβους από το κατάστημά του. Βγαίνοντας έξω, είδε τον δράστη που επιχειρούσε να παραβιάσει την πόρτα και τότε άρπαξε μια κυνηγετική καραμπίνα και τον πυροβόλησε.

Ο 29χρονος επίδοξος διαρρήκτης σωριάστηκε νεκρός στο έδαφος και οι περίοικοι που άκουσαν τον κρότο του πυροβολισμού και βγήκαν από τα σπίτια τους, είδαν τον ηλικιωμένο να κρατάει ακόμη το όπλο. Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν συνέλαβαν τον 79χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίζουν δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου