Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Κουίκ σε Θεοδωράκη: «Άντε ρε κακομοίρη... θα τα πούμε έξω»

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Βουλή
Ο υφυπουργός Εξωτερικών έχασε την ψυχραιμία του όταν ο επικεφαλής του Ποταμιού θύμισε στην Ολομέλεια της Βουλής ότι τα «fake news», ξεκίνησαν στην Ελλάδα από τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.....


Σαν ελατήρια τινάχθηκαν τα μέλη της πλειοψηφίας όταν ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης υπενθύμισε ότι ο όρος fake news εγκαινιάστηκε στην χώρα μας το 2014 προκειμένου να χαρακτηριστούν οι «ειδήσεις» που διακινούσαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και στόχευαν στην πολιτική και ηθική εξόντωση των αντιπάλων τους.


Ο κ. Τέρενς Κουίκ, δε, που βρέθηκε στα υπουργικά έδρανα ως εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός Εξωτερικών, αντέδρασε μεγαλοφώνως αποκαλώντας τον επικεφαλής του «Ποταμιού» «κακομοίρη».

«Άντε ρε κακομοίρη» είπε προς τον κ. Θεοδωράκη διαταράσσοντας το πολιτισμένο κλίμα που επικρατούσε κατά την συζήτηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 
«Μην παρεμβαίνετε. Αν έχετε κάτι να πείτε να το πείτε μετά» απάντησε ο κ. Θεοδωράκης.

Ωστόσο, ο κ. Κουίκ δεν κατάφερε να κρατήσει την οργή του και απευθυνόμενος στον επικεφαλής του Ποταμιού είπε «θα τα πούμε έξω».

Ο κ. Θεοδωράκης εξέλαβε την πρόσκληση του υφυπουργού ως απειλή με αποτέλεσμα να ανταπαντήσει «αρχίσατε τα «θα τα πούμε έξω»; Το έχουμε ακούσει και από την Χρυσή Αυγή αυτό, φαίνεται ότι το ξεκινάτε και εσείς».

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου