Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χίου Σταμ. Κάρμαντζη για την Εορτή των Χριστουγέννων

Η Γέννηση του Θεανθρώπου στη φτωχική Φάτνη της Βηθλεέμ στέλνει διαχρονικά μήνυμα ευφροσύνης αλλά και ταπεινότητας. Σε μια περίοδο ταραγμένη με πολλές δυσκολίες όπως αυτή που διανύουμε, η Γέννηση του Χριστού είναι χαρμόσυνο άγγελμα για «ἐπὶ γῆς εἰρήνη ἐν ἀνθρώποις εὐδοκία».....


Οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων που πλησιάζουν ας είναι μια ευκαιρία για όλους και όλες να πλησιάσουμε τον διπλανό μας, να κοινωνήσουμε με τις αξίες της Φιλαλληλίας, της Αλληλεγγύης, της Αγάπης.  Ας είναι μια ευκαιρία να σταθούμε έμπρακτα κοντά σε όσους το έχουν ανάγκη.

Στις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μας, στη Χίο, τις Οινούσσες και στα Ψαρά, εκφράζω από την καρδιά μου τις θερμές ευχές μου για Καλά Χριστούγεννα, εκπλήρωση των προσωπικών και οικογενειακών πόθων τους. Το Άστρο της Βηθλεέμ ας φωτίζει τις σκέψεις και τις καρδιές μας.

Μια ξεχωριστή σκέψη και ευχές αφιερώνονται στους ναυτικούς μας στα πέλαγα του κόσμου που ταξιδεύουν, αλλά και όπου και αν βρίσκονται,  και στα στρατευμένα παιδιά που υπηρετούν στο νησί μας.Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Σταμάτης Κάρμαντζης

Αντιπεριφερειάρχης Χίου 

Πηγή:www.alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου