Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Τους απείλησε με μαχαίρι

Πόσο μακριά είμαστε από το να θρηνήσουμε θύματα; Το περιστατικό που συνέβη χθες στο "Σκυλίτσειο" με πρωταγωνιστή κάποιον μετανάστη χρήστη ουσιών, όπως εκτιμάται, δείχνει πως το ¨κακό" δεν αργεί να γίνει......


Μετανάστης ή πρόσφυγας υπό την επήρεια φαρμάκων ή άλλων ουσιών, περίμενε να εξεταστεί στα επείγοντα του ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟΥ". Όταν όμως τον πλησίασε ο γιατρός για να τον εξετάσει, του έβγαλε μαχαίρι και τον απείλησε. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό όπως ήταν φυσικό προσπάθησαν να προφυλαχθούν κλείστηκαν στο δωμάτιο και τηλεφώνησαν την αστυνομία και την ασφάλεια του νοσοκομείου. Η αστυνομία συνέλαβε τον "θερμόαιμο" αφού πρώτα είχε ακινητοποιηθεί και του είχε αφαιρεθεί το μαχαίρι. Όπως ανέφεραν στο politischios.gr, σε κάποια στιγμή κάθισε και άφησε κάτω το μαχαίρι, ένας από την ασφάλεια του νοσοκομείου το απομάκρυνε κλωτσώντας το και μετά τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί".

Το περιστατικό πάντως γενικότερα έχει θέσει σε συναγερμό το νοσηλευτικό και όχι μόνο προσωπικό του Νοσοκομείου που ζήτησαν ήδη από την εταιρεία φύλαξης να ελέγχει περισσότερο όσους θέλουν να μπουν στον χώρο του Νοσοκομείου. 

Πηγή:www.politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου