Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Χυμός Αλόης με μαστίχα και λεμόνι

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΧΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ, ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΟΗ.
Η natuevo ξεκίνησε το 2012 φυτεύοντας Aloe Vera Barbadensis Miller στον παλιό αμυγδαλεώνα του βιολογικού αγροκτήματος της οικογένειας Φετοκάκη στο Βασιλεώνοικο της Χίου......
Από τότε παράγουν με στόχο την αυτάρκεια και την αειφορία, αφήνοντας όσο το δυνατόν μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα, και πάντα στους ρυθμούς της φυσικής εξέλιξης.

Και εάν αυτό ακούγεται κάπως ρομαντικό εγώ έχω να πω δύο μπράβο. Το ένα γιατί πρέπει ο παραγωγός να σκέφτεται, να καλλιεργεί και να σέβεται το περιβάλλον. Το δεύτερο γιατί το προϊόν είναι εξαιρετικό. Χυμός αλόης με λεμόνι και μαστίχα.

Τα φύλλα της αλόης μαζεύονται με το χέρι γι’ αυτό και η παραγωγή είναι μικρή. Στη γέλη των φύλλων προστίθεται λεμόνι και μαστίχα από το νησί με αποτέλεσμα να έχουμε ένα άκρως αρωματικό και γευστικό διάλυμα αλόης με ευεργετικές ιδιότητες για το πεπτικό μας σύστημα.

50ml από το διάλυμα αλόης σε νερό ή άλλο χυμό κάθε πρωί είναι η συνιστώμενη χρήση το πιο σημαντικό όμως είναι πως η αλόη γίνεται πλέον γευστικά πιο προσιτή.



πηγή: fnl-guide.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου