Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Οι πάρεδροι της Αμανής για τη συνάντηση με το δήμαρχο

Τη στάση σιωπής που επέλεξαν οι περισσότεροι κατά τη συνάντησή τους με τον δήμαρχο και εκπροσώπους της δημοτικής αρχής πρόσφατα στη Βολισσό, εξηγούν με την ακόλουθη επιστολή τους οι πάρεδροι της Αμανής.....
Τι να ζητήσεις όταν ακούς ότι πόροι δεν υπάρχουν, συμπυκνώνεται το πνεύμα της απάντησης τους, στην οποία αναλυτικά αναφέρονται: 

Μετά από σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «πολίτης» στην ηλεκτρονική σελίδα της σχετικά με τη στάση των παρέδρων  της Αμανής κατά την επίσκεψή του δημάρχου και αντιδημάρχου Μ. Φαφαλιού έχουμε να σημειώσουμε  τα εξής:

 Τα προβλήματα  της Αμανής είναι γνωστά εδώ και πολύ καιρό και στο δήμαρχο και στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  Κατά την επίσκεψή του Πολυδώρου Λαμπρινούδη αυτά ετέθηκαν  ξανά και ξανά, με την επισήμανση ότι δεν επιλύονται σε ικανοποιητικό βαθμό από τη δημοτική αρχή.
 Κατά την επίσκεψη των κ.κ. δημάρχου και  αντιδημάρχου η συζήτηση αφορούσε κατά το πλείστον τον απολογισμό δράσεων του  έτους 2016, με την επισήμανση από μέρους τους ότι η μη ικανοποίηση αιτημάτων οφείλεται στα μειωμένα κονδύλια τον κρατικών  επιχορηγήσεων  και όχι σε ολιγωρία ή έλλειψη σχεδιασμού από το Δήμο.
 Στο τέλος της ομιλίας του κ. αντιδημάρχου Αμανής μας επισημάνθηκε με ιδιαίτερη έμφαση ότι στον προϋπολογισμό του 2017 τα κονδύλια θα είναι ελάχιστα έως  μηδενικά και ότι ενδέχεται να κοπεί η ΣΑΤΑ.
«Η σιγή ασυρμάτου», όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οφείλεται σε αυτό ακριβώς το λόγο. Θα ήταν άτοπο,  αντιδεοντολογικό,  ακούσιο  και στείρα  αντιπαράθεση να  εκφράσεις αιτήματα και να υποβάλεις παράπονο όταν  μήνυμα είναι  σαφές: «Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος»

Πέραν των προαναφερθέντων εδώ  τίθεται ένα θέμα: Ποιος είναι εκείνος που με τόση σπουδή ενημέρωσε τη συγκεκριμένη εφημερίδα για όσα ελέχθησαν ή δεν ελέχθησαν  στη συνάντησή μας;  Για ποιο λόγο έδωσε  διάσταση σε ένα θέμα που από  μόνο του δεν έχει καμία διάσταση, δημιουργώντας αρνητικές εντυπώσεις;

 Αυτός δεν είναι ένας από τους 14 παρέδρους της  Αμανής.   Κύριε δήμαρχε, αναζητήστε  αυτόν ανάμεσα στους συνεργάτες σας,  παρόντες ή απόντες  στη συνεδρίαση. Αναζητήστε  επίσης τους σκοπούς  και τυχόν συμφέροντα που ωθούν σε τέτοιου  είδους συμπεριφορές. 

Πηγή:www.politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου