Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Μάχη μέχρι τελικής πτώσης

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α. ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ
Την Τετάρτη σε όλα τα νησιά του Αιγαίου θα μπει λουκέτο. Δεν υπάρχει καμιά παραγωγική δραστηριότητα, δεν θα λειτουργήσει καμιά απολύτως υπηρεσία, όλη η Χίος και όλο το Β. Αιγαίο θα διατρανώσει την αντίθεση του με την κατάργηση του μειωμένου Φ.Π.Α. από την 1.1.2017, όπως ψήφισε με νόμο η κυβέρνηση.....


Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Γεωργούλης, και της ΟΕΒΕ Β. Παππάς, ο αντιπεριφερειάρχης Στ., Κάρμαντζης και ο δήμαρχος Χίου Μ. Βουρνούς μαζί με την πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Ανθ. Ζαννάρα, διατράνωσαν την αντίθεση τους με αυτό το μέτρο που θα αποτελέσει την ταφόπλακα για τα νησιά μας ενώ παράλληλα δήλωσαν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τη δράση τους .

Υποστηρίζοντας την αντισυνταγματικότητα του νόμου, την προάσπιση της νησιωτικότητας, το γεγονός πως οι μειωμένοι συντελεστές δεν είναι προνόμιο για τα νησιά αλλά αντιστάθμισμα στα αυξημένα μεταφορικά, όλοι οι φορείς θα δώσουν δυναμικά το παρόν και καλούν και όλους τους πολίτες να διαδηλώσουν και να βγουν στους δρόμους για την προάσπιση του μειωμένου Φ.Π.Α..

Στις 7 ή στις 8 του Δεκέμβρη σε συνέχεια των πρωτοβουλιών των νησιών θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο γραφείο του πρωθυπουργού παρουσία και όλων των δημάρχων όπου θα συζητηθεί εκτενώς το θέμα. Παράλληλα και σε συνέχεια των δράσεων τους οι νησιώτες σκοπεύουν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι το τέλος του χρόνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου