Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Τραγωδία στην Εύβοια: 59χρονη νεκρή από την κακοκαιρία - Παρασύρθηκε από χείμαρρο

Στο χωριό Δρυμώνας Ευβοίας
Πήγαινε να προσκυνήσει σε μοναστήρι, κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να γλιτώσει από τα νερά και παρασύρθηκε - Σώθηκε η 27χρονη κόρη της που πρόλαβε να κρατηθεί από δέντρο....

Τραγωδία το πρωί του Σαββάτου στην Εύβοια, όπου μια 59χρονη γυναίκα παρασύρθηκε από χείμαρρο, που είχε φουσκώσει από την κακοκαιρία, και έχασε τη ζωή της. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, η 59χρονη μαζί με την 27χρονη κόρη της πήγαιναν να προσκυνήσουν το μοναστήρι του Όσιου Δαυίδ στην Βόρεια Εύβοια, με το αυτοκίνητό τους, όταν είδαν πως τα νερά του ποταμού είχαν φουσκώσει και πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν το όχημα. 

Τότε, τα ορμητικά νερά τις παρέσυραν, με την 27χρονη να προλαβαίνει να κρατηθεί από ένα δέντρο. 
Δυστυχώς η μητέρα της δεν κατόρθωσε να γλιτώσει και οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο την εντόπισαν μετά από λίγο νεκρή. 

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο χωριό Δρυμώνας Ευβοίας και για την επιχείρηση της Πυροσβεστικής κινητοποιήθηκαν άντρες τόσο από την υπηρεσία της Λίμνης και της Ιστιαίας, όσο και από την έβδομη ΕΜΑΚ της Λαμίας - συνολικά επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας από τα ξημερώματα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αναμένεται να παρουσιάσει ύφεση αύριο το απόγευμα, ενώ την Δευτέρα αναμένεται νέα εισβολή με χιόνια και έντονα φαινόμενα, σε όλη τη χώρα.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου