Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Β. Κορέα για κυρώσεις από τις ΗΠΑ: Προσπάθεια υπονόμευσης των σχέσεών μας με τη Ν. Κορέα

«Προσπάθεια
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες έφεραν την απειλή του πολέμου στην Κορεατική Χερσόνησο με μεγάλης κλίμακας κυρώσεις στη Βόρεα Κορέα πριν από την τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων».....

Η Βόρεια Κορέα καταδίκασε τον τελευταίο γύρο κυρώσεων που επιβλήθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, υποστηρίζοντας ότι η Ουάσινγκτον προσπαθεί να υπονομεύσει μια βελτίωση στις σχέσεις των δύο χωρών της χερσονήσου, η οποία σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην Πιονγκτσάνγκ, αναφέρει το πρακτορείο Ειδήσεων της Βόρειας Κορέας KCNA.


«Οι δύο χώρες έχουν συνεργαστεί και οι Αγώνες διεξήχθησαν επιτυχώς», μεταδίδει το KCNA, επικαλούμενο πηγές του υπουργείου Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας. «Αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες έφεραν την απειλή του πολέμου στην Κορεατική Χερσόνησο με μεγάλης κλίμακας κυρώσεις στη Βόρεα Κορέα πριν από την τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων», μεταδίδει ακόμα το πρακτορείο και προσθέτει: «Ένας αποκλεισμός από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως πράξη πολέμου» από τη Πιονγκγιάνγκ, καταλήγει το πρακτορείο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου