Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

«Λερναία Υδρα» η συμμορία που σκότωσε ηλικιωμένο στην Καρδίτσα: Έξι οι ληστές!

Ακόμα μία σύλληψη
Τον ξυλοκόπησαν άγρια μπροστά στη γυναίκα του και την κόρη του για να του πάρουν 550 ευρώ - Ο άτυχος άντρας κατέληξε λίγες ώρες αργότερα....

Θυμίζει «Λερναία Ύδρα» η συμμορία των νεαρών κακοποιών που είχαν ξυλοκοπήσει άγρια έναν άτυχο 77χρονο μέσα στο σπίτι του στο Πεδινό Καρδίτσας, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει στο νοσοκομείο της πόλης! Στα χέρια της Ασφάλειας έπεσε ένας ακόμη, ανεβάζοντας τον αριθμό των συλληφθέντων σε έξι!


Πρόκειται για έναν 20χρονο Έλληνα που συμμετείχε μαζί με τους συνεργούς του στον ξυλοδαρμό του 77χρονου και της 81χρονης συζύγου του μπροστά στα μάτια της κόρης τους, από τους οποίους άρπαξαν 550 ευρώ. Ο νεαρός δράστης συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στην Καρδίτσα, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με τις κατηγορίες της πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης και της ληστείας. 

Η ληστεία είχε γίνει στις 11 Φεβρουαρίου και λίγες ώρες μετά, είχε συλληφθεί ένας 24χρονος. Τις επόμενες ημέρες, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών σε περιοχές των Τρικάλων και της Καρδίτσας άλλοι τέσσερις νεαροί, ένας 20χρονος, ένας 23χρονος, ένας 25χρονος και ένας ακόμη 24χρονος, που είχαν ταυτοποιηθεί και σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα.

πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου